Геолошка енциклопедија

ЗАКОН Головкински - ВАЛТЕР

ЗАКОН Головкински - Валтер - то је ... Шта је закон Головкински - Валтер?
- видети фације закон Головкински -. Волтер.

Геолошки речник: у 2 тома. - М .: Недра. Уредио КН Паффенголтс и други. 1978.