Геолошка енциклопедија

Геохемијска ФАКТОР Мобилити

Геохемијска ФАКТОР Мобилити - то ... Шта геохемијска ФАКТОР Мобилити?
см. Апсолутна масовна метода.

Геолошки речник: у 2 тома. - М .: Недра. Уредио КН Паффенголтс и други. 1978.